Menu
advies / gezondheid

Emotionele ondersteuning met Bachbloesems

In deze onzekere en onrustige tijden kunnen we wel eens te kampen krijgen met gevoelens als angst, slapeloosheid, akelige dromen en zo meer. We kunnen dit aan ons laten voorbijgaan en denken… er komen betere tijden… Maar waarom dit niet aanpakken en er iets mee doen? Daarom wil ik de Bachbloesems aan jullie voorstellen: 38 originele bloesems die elk van onze negatieve gemoedstoestanden een halt toeroepen.

Gaat het nu om angst, onzekerheid, eenzaamheid, overgevoeligheid, moedeloosheid, wanhoop of overbezorgdheid… voor iedere negatieve emotie bestaat er een bloesempje.

Ik kan je, na een verhelderend gesprek, de juiste samenstelling Bachbloesems bereiden die je onmiddellijk mee naar huis kan nemen en van start kan gaan.

Ook bij kinderen werken de Bachbloesems supersnel! Zij staan emotioneel helemaal open waardoor de Bachbloesems heel snel hun werk doen. Denk aan: kinderen die niet graag naar school gaan, moeilijk inslapen, geboorte broertje of zusje, scheiding van de ouders,… Voor iedere gebeurtenis bestaat er een bloesempje.

Wist je dat je Bachbloesems ook kan innemen bij nieuwe stappen in je leven? Nakende moeder- of vaderschap? Verhuis? Nieuwe job?

Zelfs je baby kan geholpen worden met Bachbloesems na een traumatische geboorte.

Aarzel niet en laat je inspireren door deze wonderbaarlijk, natuurlijke bloesems.

Een consult kost €30 en een remedieflesje kost €15.

Wees welkom!

Cookieconsent met Real Cookie Banner