Menu

Werkwijze

Met een holistische kijk op je gezondheid

Complementair aan de klassieke geneeskunde biedt Kern-gezond een holistische kijk op gezondheid.
Het bezitten van gezondheid gaat uit van een balans, van een totaalpakket: het evenwicht van lichaam, ziel en psyche. Kerngezond zijn, dat is je goed voelen vanuit de basis. Aan de hand van verschillende behandelwijzen op maat, gaan we samen op weg naar een gezonder en evenwichtiger leven tot in de kern.

Voetreflexologie

In de voeten bevindt zich een afspiegeling van het gehele lichaam. Voetreflexologie is een natuurlijke behandelwijze, waarbij via druktechniek gestreefd wordt naar een lichamelijke en geestelijke balans. Door het werken met verschillende drukpunten kunnen ook specifieke klachten extra aandacht krijgen.

Door beroep te doen op voetreflexologie gaat het zelfgenezend vermogen, dat ieder van ons bezit, aangesproken worden en leiden tot evenwichtsherstel van het lichaam.

Meer info

Voedingsadvies en begeleiding

Een energiek en evenwichtig leven vraagt om aandacht voor ons voedingspatroon. Onze cellen hebben de juiste voedingsstoffen nodig om de kracht te geven die we dagelijks nodig hebben. We bekijken samen wat haalbaar is. Een combinatie met aangepaste kruiden of voedingssupplementen is een mogelijkheid.

Als gediplomeerde diëtiste en ervaringsdeskundige kan ik je op weg helpen naar een aangepast, gezond voedingspatroon of dieet.

Meer info

Bachbloesems op maat

Er zijn 38 Bach-bloesemremedies. Elke remedie is bedoeld voor een bepaalde gemoedstoestand of emotie. Ze zorgen ervoor dat de natuurlijke lichamelijke afweermechanismen gemakkelijker werken door de harmonie in de geest te herstellen. Bachbloesems bieden ondersteuning bij emotionele disbalansen.

Meer info

Gesprek bij levensvragen

Heb je nood aan een gesprek, waar er naar je wordt geluisterd? We gaan op zoek naar een uitzicht, op jouw tempo. Ik wil graag vanuit een neutrale positie met een blanco blad naar je verhaal luisteren en je helpen de richting te bepalen. Met raad en daad bied ik jou een gesprek tot in de kern aan, op pad naar beterschap. Alles is bespreekbaar.

Meer info

Ik vervang geen arts en bepaal geen diagnoses. Ik ondersteun wel complementair.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Maak gerust een afspraak. Je kan dat via het contactformulier
of bel me bij verdere vragen +32 (0) 479 64 77 88.

Gezonde groeten

Cookie Consent with Real Cookie Banner